zambia.reismee.nl

Benefietavond en Vorderingen!

Beste Lezers,

Een hele tijd hebben wij geen bericht meer geplaatst op onze website. Dit houdt niet in dat wij stil hebben gezeten! Heel veel werk is inmiddels verricht. De reis, het verblijf, de voorbereidingsopdrachten en de vaccinaties zijn inmiddels afgerond en geregeld. Verder zijn wij nog heel enthousiast bezig met ons sponsorprogramma.

Verschillende bedrijven en begunstigers hebben inmiddels een bedrag gesponsord. Hiervoor langs deze weg nogmaals onze dank. Zouden er nog bedrijven en/of begunstigers zijn die een bedrag willen sponsoren, neem gerust contact met ons op!

Verder staat de benefietavond voor de deur. Volgende week donderdag zal hij dan echt gaan plaatsvinden. Gisteren hebben wij de laatste bespreking gehad bij de Overste Hof. Alles is inmiddels geregeld. Het komt nu aan op de details... Langs deze weg nogmaals de oproep: zou je graag willen komen, koop dan voortijdig een kaartje. De kaartverkoop gaat erg goed en wij zijn gebonden aan een maximum van 500 kaartjes. Wij weten hierdoor niet of wij nog aan de deur kaartjes kunnen verkopen. Zou je toch graag willen komen, maar weet je niet wanneer je het kaartje zou kunnen komen kopen, neem contact met ons op! Er valt altijd wel iets te regelen. De kaartjes kosten €5,- per stuk en daar staat een programma van o.a. Jack Vinders, Martin Hurkens en Rochelle Perts tegenover. Zij treden allemaal belangeloos op en het gehele bedrag van de kaartverkoop zal naar ons sponsorprogramma gaan. Door te komen steunen jullie ons sponsorprogramma dus!!!

Laughing

Deze week is voor ons nog een heftige week. Alle opdrachten van school moeten worden ingeleverd en de laatste weken op stage zijn altijd de heftigste qua drukte. Veel dingen zullen nog geregeld moeten worden, dus nieuwe berichten met nieuwe informatie zullen zeker volgen. Echter hoop ik toch dat ik jullie al enigszins wat informatie heb kunnen geven.

Laughing

Ik hoop jullie allemaal volgende week donderdag te zien!!!

Groetjes, Jordi

p.s. het is altijd leuk om reacties van lezers te lezen. Dus schaam je niet...

p.p.s. Wisten jullie dat wij met een krantenartikel in het weekblad 'Parkstad' staan en dat wij a.s. maandag om 16:30u live in de uitzending bij Radio Parkstad te vinden zijn?

Sanne Preis

He Marissa!! Wat leuk om hier jullie verhalen en reis te kunnen volgen! Heel veel succes met de laatste vorderingen en benefietavond! Te gek!!
x San

Marjo Schoonbrood

Hallo jullie Zambia gangers.

Ik heb het artikel in de Parkstadkrant gelezen. Geweldig het zou te gek zijn als jullie alle kaarten voor de benefietavond verkocht kregen. Maar wie weet, nu het in de weekkrant staat kan iedereen het lezen en komen naar de Overste Hof bij Snoworld .Het beloofd een geweldige avond te worden. Te gek dat jullie de winnaarres van X Factor hebben kunnen regelen. Ik ben erbij . En hopenlijk nog vele met mij. Kom op mensen het hele geld gaat naar Zambia. Help de Studenten.

Lilian Crutzen

Te gek dat ik jullie Zambiaanse reis/werkervaringen op de website mag volgen.
Ik wens jullie heel veel succes met 't sponsorprogramma en de werkzaamheden in deze drukke week!

Groetjes, Lilian

Tiny Eggen

Lieve Remco, Jordi, Rick en Marissa.
Geweldig wat jullie voor elkaar hebben gekregen tot nu toe en ik ben er zeker van dat al die inspanningen worden beloond. Wij komen naar Zambia om te kijken wat jullie allemaal daar doen. Wij vinden het in een woord super. Tot kijk dan maar.

Groetjes, Tiny en Karel

Diana Sierdal

Hallo, in het begin dacht ik wat moet dat allemaal worden, maar als ik nu zie wat er al voor een werk verricht is door jullie, heel knap hoor !!
Donderdag zal een super avond worden , daar ben ik zeker van en ik denk dat jullie ook een super tijd in Zambia krijgen!!
Ik kom jullie niet opzoeken!!!! !!!!
Ik volg wel jullie reisverslagen en foto,'s op deze site.
Nog heel veel succes met de voorbereidingen en tot donderdag.
Gr. Diana Sierdal

Kimberley Cox

Hallo allemaal,
Zet hem op met de laatste loodjes. Jullie mogen trots zijn op jullie zelf. Tot a.s. donderdag.

Groetjes Kimberley

MARISSA

Hoi allemaal,

Bedankt voor jullie lieve reacties! Echt super om te lezen...
We gaan er donderdag met z'n allen een super avond van maken!!

Liefs Marissa

Ger en Hannie Erens

Hallo jongelui

Dit hebben jullie toch maar mooi voor elkaar gekregen. Wat een leuke avond. Ik hoop dat jullie hiermee een leuk bedrag bij elkaar hebben verzameld voor het geweldige project in Zambia. Ik denk dat jullie in Afrika vaak zullen terug denken aan deze avond en hoe goed wij het allemaal hebben. Toi Toi Toi en heel veel plezier in Zambia. We zullen jullie volgen.

Groetjes Hannie Erens

Francis en Bert

Lieve Marissa,

Wij zijn blij dat alles zo goed verloopt voor jullie. Bert en ik vinden het nog leuker dat we jou in levende lijve ontmoet hebben. Dan weet je ook over wie je moeder praat als ze over jullie aan het vertellen is.
Wij vinden het geweldig, wat jullie gaan doen, want ze hebben het in Afrika hard nodig.

Liefs
Bert en Francis

Roos

Veel succes en heel veel mooie momenten in Zambia.

Jo Schoonbrood

Het was voor ons als ouders ook spannend de benefietavond, maar wat een avond zeg een prachtig aangeklede zaal top artiesten: profs amateurs en semie amateurs en goed in elkaar gezet en voor elk wat wils. Het was ook geweldig dat De Overste Hof een half uur langer open bleef zodat Rocelle nog kon optreden toppie. Het was een geweldige avond. En nu aftellen tot dat het avondtuur gaat beginnen. Tot de volgende keer.